Handelsbetingelser

Vilkår & betingelser

Forbehold for udsolgte varer. Har du betalt for en vare som viser sig at være udsolgt, kontakter jeg dig for at høre om du ønsker at bestille et andet motiv, eller om du ønsker at få pengene tilbage. Jeg bestræber mig dog altid på at min shop er opdateret.

Forsendelse

Der pålægges fragt og ekspeditionsgebyr på 40 kr, for kunsttryk bestilt i webshoppen.

Hvis du ønsker en hastelevering eller at få sendt din bestilling med en bestemt leverandør f.eks. GLS, så skriv til mette@metteskovmaersk.dk.

 

Originaler sendes som pakker og kan bestilles via mette@metteskovmaersk.dk.

 

Leveringstid

Din bestilling vil blive pakket og sendt inden for 1-2 arbejdsdage efter betalingen er modtaget.

Det er også muligt at afhente bestillingen i mit atelier i Vejle efter forudgående aftale.
 

Returpolitik

Jeg giver 14 dages fuld returret, gældende fra den dag varen er modtaget. Hvis du vil returnere varen, skal varen være i samme tilstand som da du modtog den. Du har 14 dage til at meddele Mette Skov Mærsk din fortrydelse af købet og har herefter 14 dage til at tilbagelevere varen. Husk at vedlægge den fremsendte kvittering eller billede af kvitteringen.

 

Jeg overfører hele købsbeløbet tilbage til samme konto som betalingen kom fra. Tilbagebetalingen sker når jeg har modtaget varen og har godkendt returneringen.

 

Du betaler selv for returforsendelsen.

 

Husk at få en kvittering for din afsendelse af returvaren, så du kan vise at du har sendt den afsted.

 

Send returpakken til:

Mette Skov Mærsk

Thulevej 44

7100 Vejle

 

Reklamationer

Dit køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Retten gælder ikke hvis varen får fejl, skader eller slitage på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

 

Hvis du modtager en vare med skader eller en anden fejl, så skriv til mig på mette@metteskovmaersk.dk. Send gerne et billede der viser skaden eller fejlen. Hvis din vare er blevet beskadiget under transporten, så sender jeg som hovedregel en ny, uden meromkostning. Dette gælder ikke originaler.

 

 

Ved andre spørgsmål el. lign.

Kontakt

Mette Skov Mærsk

Thulevej 44, 7100 Vejle

Tlf. 61650122

E-mail: mette@metteskovmaersk.dk

CVR 31667879